Träffa Caroline

Träffa Caroline

Tanken på att köpa nytt kök får många att bäva; det gamla ska rivas ut, du ska tänka igenom allt, göra en exakt planering, ta hänsyn till el, vatten, avlopp och evakuering. Låt det bli en behaglig resa tillsammans med en kunnig rådgivare hos Ballingslövs certifierade återförsäljare. Caroline brinner för uppgiften.

Caroline är återförsäljare i Kristianstad

Jag har min morbror som förebild för mitt yrkesval, han är kökssäljare precis som jag, och även arbetskamrat. Det är något jag tackar honom för varje gång jag har nöjet att få rita ett nytt kök.

Fördel hembesök

Varje kökskund är unik och förutsättningarna kan bäst tas in genom ett hembesök. Det är alltid kul att besöka kökskunden och få ta del av deras egna tankar. Vi pratar om allt möjligt och jag lär känna personerna. Då kan jag också göra mitt jobb på bästa möjliga sätt.

bistro kristianstad

Robin - en vardagsglädjespridare

Är utgångspunkten dock tydlig att kunden vill göra en stora förändring kan hjärnan bli lite låst av att man har sett hur det såg ut från början. Jag tycker oftast det i dessa fall är bättre att bara få fyra väggar och lite mått på ett papper och själv få komma igång med en massa nya idéer.

Jag har själv mycket tankar på det kök jag ska planera i min kommande större bostad. Just nu bor jag i lägenhet och kan ofta vara avundsjuk på mina kunder som får så fina kök. Matlagningen står i centrum för mig och jag vill skapa mycket bänkytor för att kunna uppleva glädjen att umgås med vännerna i köket. Min blender har redan idag en framträdande plats, den går i ett.

Jag tar ansvar

Det händer ofta att kunderna när de kommer till oss första gången säger ”vi ska ha ett Ballingslövkök”. Det är ju bra. Men när en kökskund redan innan jag ritat köket bestämt sig för en lösning, exempelvis att placera hällen i ett snedställt hörn och det inte är möjligt på grund av platsbrist är det vårt ansvar att förklara det ibland negativa för kundens bästa. Innan beställningen gör vi kontrollmätning hemma hos kunden. Det är vårt ansvar.

Caroline tipsar

Öppna upp ditt kök för ett hembesök inför planeringen; kökssäljaren tar aktuella mått och planeringen kan diskuteras i ett tidigt skede.


Skapa förutsättningar för matlagning med plats för flera personer.


Ta tillvara på alla de möjligheter dagens nya vitvaror ger, det finns många innovativa lösningar.


Tänk på att en erfaren kökssäljare har ritat hundratals olika kök, var öppen till sinnet och lyssna på goda idéer.


Nya generationens vitvaror

När jag planerar kundernas kök vill jag gärna lyfta fram den nya generationens vitvaror. Utvecklingen har gått fort både vad gäller funktion och design. Vi är alltid uppdaterade och kan ge kunderna bästa informationen exempelvis om ångugnar. De alltmer öppna köken behöver dagens effektiva fläktar och valfriheten är mycket stor.

Tänk utanför boxen

Våga tänka utanför det vanligaste. Köket är hemmets mest personliga rum! Vi kan hjälpa dig med smarta lösningar som gör det möjligt att förändra och anpassa ditt kök efter humör, klockslag och antal gäster.

Att köpa ett kök från Ballingslöv är ett beslut med framtida ambitioner. Vi kan komplettera eller justera ditt kök i efterhand. Vi rekommenderar gärna vårdprodukter så att ytskikt patineras och håller länge. Våra garantier hör också till branschens mest heltäckande, så för oss är varje kök ett långsiktigt åtagande. Oavsett hur djärv eller klassisk din köksdröm är kommer vi gör allt vi kan för att förverkliga den. Sedan är det är fritt för dig att uppleva den, varje dag.