Inspiration: Kökslucka - Grand ek vitlasyr

 • Köksinspiration - Grand

Kökslucka - Grand ek vitlasyr

Massiva köksluckor i ek med profilerad ram och spegel. Med köksluckor i serien Grand skapar du ett klassiskt kök med modern karaktär. Du kan välja mellan Grand köksluckor i 4 utföranden av massiv ek.

Köksluckor i massivt trä
Vi kompromissar aldrig i materialval och när vi säger trä så menar vi – trä. Till exempel tillverkas våra spegelluckor i noggrant sorterat massivt trä i alla delar, såväl ram som fyllning. 
Alla köksluckor i massivträ genomgår en sista omsorgsfull, hantverksmässig avsyning och efterputs innan det vackra materialet får sin slutfinish i form av lack eller lasyr.

Ek vitlasyr
Ek är ett klassiskt träslag som passar alla inredningsstilar och överlever alla modesvängningar. Ek är ett hårt och slitstarkt material och troligen är det därför det år efter år varit det mest omtyckta och förekommande träslaget i skandinaviska hem. På Ballingslöv erbjuder vi flera olika behandlingar av din ekprodukt, bland annat vitlasering. Lasering är målning med transparent färg, vit i det här fallet. Den transparenta färgen har en mindre andel pigment än täckande färg därav lyser träets ådring igenom den vita färgen och ger ytan ett levande uttryck.

Våra ram- och spegelluckor
Köksluckorna består av tre komponenter – ramstycke, tappstycke och fyllning som sammanfogas med klassiska hantverksmetoder med not och spont i våra limtrianglar.
När det gäller våra köksluckor i trä avsynas alla delar och kombineras för harmoni i färgton och ådring.
Trä kan, som alla vet, röra sig något med tiden. Fyllningarnas ytterkanter laseras eller målas därför separat innan luckan sätts ihop och får sin slutliga ytbehandling. Allt för att säkra hundra procent färgtäckning i fogen mellan fyllning och ram.

Om våra prisgrupper
Våra olika köksluckor / modeller / utförande är indelade i olika prisgrupper. Totalt sett finns det 8 prisgrupper.

 • I prisgrupp 1 finns den modell med lägst pris.
 • I prisgrupp 8 finns den modell med högst pris.

För att få fram pris på ett totalt kök så behöver köket ritas upp och planeras av våra duktiga återförsäljare. Priset på ett färdigt kök varierar mycket beroende på faktorer som kökets storlek, skåpens utrustning, övriga tillval osv.

Fler bilder av Grand ek vitlasyr

 • Frästa profiler i både ram och spegel
 • 19 mm massivt trä i ramen, 14 mm massivt trä i spegeln
 • Ramen är 65 mm
 • Detta utförandet av köksluckan Grand ligger i prisgrupp 8 av 8
Garanti - stommar 10 år Garanti - lådor och gångjärn 20 år
Pris
Slitstyrka
Underhåll

  Inspiration: Kökslucka - Grand ek vitlasyr

 • Köksinspiration - Grand

Relaterade videoklipp

 • Tillverkning av ramlucka

 • Färdigmonterade skåp