Inspiration: Kökslucka - Birka vit

  • Köksinspiration - Birka

Kökslucka - Birka vit

Birka köksluckor är en klassiker som alltid ligger rätt i tiden. En slät kökslucka med avrundad kant som finns i 14 målade utföranden varav en som högblankt alternativ och två i metallic färger. Du kan även välja Birka köksluckor i massivt trä. Ett snyggt tips är att blanda köksluckor i trä med målade köksluckor. Mjukstängning på samtliga lådor. Alla köksluckor från serien Birka har en fräst kantprofil.

Målade köksluckor
Förarbetet är A och O i allt målningsarbete. Efter grundmålning av den formstarka träkärnan i MDF slipas och putsas alla ytor, profiler och kanter på köksluckan omsorgsfullt. Med gedigna målningsprocesser i upp till tre lager med generösa påläggningsmängder erhålls en slitstark yta på köksluckan som håller i många, många år.

Vit
Vitt, vitt, vitt. Det absolut mest omtyckta valet på alla våra produkter. Vitt är alltid ett klokt och klassiskt val. Alla våra målade vita produkter är noga genomarbetade och har vunnit flera kvalitetsutmärkelser. Dessutom är våra vita luckor just riktigt vita. De målas i NSC-N 0300.

MDF
MDF betyder Medium Density Fibreboard och är en träfiberskiva som vi använder till många av våra målade köksluckor. T ex vår mest omtyckta kökslucka Solid.
Eftersom materialet består av finfördelade fibrer blir även bearbetade ytor väldigt släta, därav blir målningsresultatet utmärkt.

Om våra prisgrupper
Våra olika köksluckor / modeller / utförande är indelade i olika prisgrupper. Totalt sett finns det 8 prisgrupper.

  • I prisgrupp 1 finns den modell med lägst pris.
  • I prisgrupp 8 finns den modell med högst pris.

För att få fram pris på ett totalt kök så behöver köket ritas upp och planeras av våra duktiga återförsäljare. Priset på ett färdigt kök varierar mycket beroende på faktorer som kökets storlek, skåpens utrustning, övriga tillval osv.

Fler bilder av Birka vit

  • Målade köksluckor från serien Birka består av 19 mm MDF
  • Köksluckor i trä från serien Birka består av 21 mm massivt trä
  • Detta utförandet av köksluckan Birka ligger i prisgrupp 4 av 8
Garanti - stommar 10 år Garanti - lådor och gångjärn 20 år
Pris
Slitstyrka
Underhåll

    Inspiration: Kökslucka - Birka vit

  • Köksinspiration - Birka

Relaterade videoklipp

  • Färdigmonterade skåp