Fler produkter i denna produktkategori

Bright Bänkskivor - Blanco Orion

BÄNKSKIVOR KOMPOSITSTEN

En bänkskiva i sten är ett lyxigt, elegant men samtidigt tåligt val till ditt badrum. Stenskivorna i Ballingslövs badsortiment är av kompositsten. Kompositsten är så nära naturen som man kan komma på konstruerad väg. Samma hållfasthet som natursten men med en yta som är stängd och kräver minimalt med underhåll. Bänkskivorna kan beställas som färdiga artiklar anpassade till kommoderna Bright och LessMore eller som måttanpassat till en kombination av flera kommoder och / eller bänkskåp. Bänkskivor i sten finns i tre färger Blanco Orion (marmor), Marengo (grå) och Negro Anubis (svart).

För fler bänkskivealternativ och mer information, se Produktblad - Bänkskivor Sten.

De levereras i fasta mått med tjocklek 20 mm och med håltagning gjord utifrån valt tvättställ.
Kant: 2 mm fasning (N2020)

Önskas bänkskivorna i en annan längd för att passa till en kombination av möbler går det att beställa bänkskivorna i  löpmeter. Vid beställning skall bänkskivans mått anges. Räkna med 5 mm överhäng på var sida om den färdiga kombinationen när den står fritt i rummet. Om kombinationen byggs in i en nisch skall 2mm släppas från var kant. Vid beställning av en måttanpassad bänkskiva i sten behöver man tänka på att även beställa kantbearbetning och håltagning för avlopp och eventuell blandare.

En bänkskiva i kompositsten kräver minimalt med underhåll. Genom att torka torrt på skivan efter användning undviks kalkfläckar efter
vatten.

För att undvika nedböjning av bänkskivan skall en understöttningslist användas
till skåp 794 mm eller större.

  • Köp till understöttningslist till bänkskivan.
  • Beställ till servicepaketet för bänkskiva i kompositsten.
Pris
Slitstyrka